GRATIS VERZENDING TOT KERSTBOMEN VAN 2 METER

Over ons

Ons verhaal op RTL 4

De Beste Kwaliteit

De kwaliteit van de kerstboom is voor ons, en waarschijnlijk ook voor u, een van de belangrijkste eisen aan een kerstboom. Onze kerstbomen zijn gekweekt op plantages waar al jarenlang een goede samenwerking mee is, hierdoor is een vertrouwensband ontstaan waar kwaliteit uit voorkomt. Al onze kerstbomen zijn dan ook voorzien van een keurmerk. Hiermee wordt de goede kwaliteit ook voor u gegarandeerd. Als u bij ons een kerstboom bestelt krijgt u een Prime A-kwaliteit kerstboom in huis die een frisse geur verspreidt, naaldvast is en een mooi vol karakter heeft.

Klantvriendelijke Service

Een klantvriendelijke service is altijd belangrijk, zeker als u een speciaal artikel zoals een kerstboom besteld. Rondom de feestdagen willen wij graag iedereen voorzien van een gezellige en warme sfeer. De kerstboom mag dan natuurlijk niet ontbreken in uw huiskamer, het is dan belangrijk dat de kerstboom zelf en alles rondom de levering van de kerstboom op en top geregeld is. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar en u kunt voor elke vraag contact met ons op nemen, is er een probleem dan gaan wij altijd op zoek naar een oplossing. Bij kerstboombesteld.nl zorgen wij ervoor dat de klanten op geen enkele manier spijt krijgen van hun bestelling.

Het Verhaal

Kerstboombesteld.nl bestaat uit 4 vrienden en broers die samen op het idee zijn gekomen om kerstbomen te bezorgen bij de mensen thuis. Het idee is een paar jaar geleden ontstaan. Onze oma was niet sterk en mobiel genoeg om zelf de kerstboom in huis te halen, met een bestelbusje hebben wij toen een kerstboom bij haar bezorgd. De volgende dag belde ze ons, een vriendin van haar zou dat ook wel willen. Zo gezegd zo gedaan. Wij kregen een extra zakcentje voor het brengen en de moeite en de oude dame was onwijs blij met haar kerstboom. Ik geloof dat we in het eerste jaar in totaal 10 bomen hebben rondgebracht.

Het jaar daarop wist ongeveer de hele woongroep van onze oma over de “kerstboombezorgservice”. Toen is eigenlijk het idee begonnen. Laten we een webshop in kerstbomen beginnen waardoor het voor ouderen gemakkelijk is een kerstboom in de woonkamer te krijgen met kerst. Maar ook voor iedereen die geen zin of geen tijd heeft is een webshop in kerstbomen natuurlijk hartstikke handig. Eigenlijk is het idee ontstaan dankzij een uit de hand gelopen liefdadigheidsactie voor onze oma’s.

Een kerstboom online bestellen en thuis laten bezorgen heeft natuurlijk nog meer voordelen. Het in huis halen van de kerstboom is veel makkelijker dan voorheen. Je hoeft niet meer naar het verkooppunt toe in de vrieskou. Achteraf blijkt dat de boom moeilijk in de auto past en het gevolg is dat je de kerstboom te voet naar huis moet sjouwen. Past de boom wel in de auto? Dan ben je na het vervoeren nog wel even zoet met je auto naaldvrij maken.

Je kerstboom thuis laten bezorgen is dus vele malen makkelijker en zorgt ervoor dat het in huis halen van de kerstboom weer een vrolijke feestdag is waar iedereen meedoet met het versieren van de boom. Papa zit namelijk niet uitgeteld op de bank van de hele dag sjouwen met de kerstboom.

Sinds onze eerste bezorging bij onze oma merkte wij hoeveel blijdschap we haar deden met de kerstboom. Ondertussen bezorgen wij met kerstbomenbesteld.nl jaarlijks met veel plezier de kerstbomen en brengen we blijdschap in een heleboel huishoudens. Het idee is ooit begonnen om het de mensen tijdens de kerstdagen makkelijker en leuker te maken. Dit staat dan ook centraal in onze service. Wij bezorgen de kerstbomen zelf met een goed samengesteld team van bezorgers die met alle liefde uw kerstboom tot in de huiskamer komen bezorgen. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar, dat betekent dat altijd contact met ons kunt zoeken bij vragen. Kwaliteit is een ander punt dat naast service bij ons op nummer 1 staat. Al onze bomen zijn gekeurmerkt en handmatig uitgekozen op de beste plantages in Denemarken en in eigen land op de Veluwe, wij verzorgen onze kerstbomen goed en om schade tijdens transport te voorkomen worden de kerstbomen door professionals in op maat gemaakte dozen verpakt.

Kerstboombesteld.nl staat garant voor kwaliteit en een goede service. Kunt u zelf geen kerstboom in huis halen of wilt u geen gedoe rondom de feestdagen en moet het binnen halen en versieren van de kerstboom weer een ouderwets feest. Geniet dan van onze oplossing en laat de kerstboom bij u thuis bezorgen!

Uw kerstboom ook gemakkelijk in huis halen?

Geen gedoe rondom de feestdagen, maak van het binnen halen en versieren van de kerstboom weer een ouderwets feest!