GRATIS VERZENDING TOT KERSTBOMEN VAN 2 METER

Hoe werkt het

Vandaag besteld is morgen in huis. U kunt ook zelf een bezorgdatum kiezen. Wij bezorgen ook in het weekend!

Een kerstboom bestellen is natuurlijk niet zomaar een pakketje dat je vaak bestelt. Daarom snappen wij heel goed dat u vragen heeft over het proces. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over uw kerstboom. Van het selectieproces op de plantage tot de boom in uw huiskamer, wij leggen het allemaal uit en proberen u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze service.

1. De Beste Kerstbomen

Wij selecteren alleen de beste kerstbomen van Prime Kwaliteit A-merken.

Meer lezen...

2. Gemakkelijk Online Bestellen

Winkelen in een overzichtelijke webshop en veilig online betalen met elke bank in Nederland.

Meer lezen...

3. Gratis Thuis Bezorgd

Alle kerstbomen tot 2 meter worden gratis thuisbezorgd. Daarboven betaald u €15. We bezorgen in heel Nederland

Meer lezen...

4. De Snelste Bezorgservice

Vandaag Besteld = Morgen in Huis. U kunt ook zelf een bezorgdatum kiezen.

Meer lezen...


De Beste Kerstbomen

Wij selecteren handmatig alleen de beste kerstbomen zodat we altijd Prime kwaliteit bomen kunnen leveren aan onze klanten. Onze kerstbomen zijn gecertificeerd met verschillende keurmerken, zo hebben al onze Deense Nordmann bomen het “Flora Danica” Keurmerk. De Flora Danica Kerstbomen zijn het resultaat van een nauwe en langdurige samenwerking tussen verschillende kwekers in Denemarken. De kwaliteit van de bomen wordt gegarandeerd door de arbeidsintensieve zorg die de bomen krijgen. De zorg bestaat uit jaarlijks snoeien, bemesten en groeiremmen. Hierdoor krijgen de bomen een prachtige volle bloei en zitten er geen kale stukken tussen. Pas na meer dan 8 jaar worden de bomen gerooid (geoogst). Onze grote maten bomen zijn zelfs meer dan 10 jaar oud. Dat is 10 jaar lang intensieve zorg zodat u de beste boom in huis heeft staan deze kerst! Onze fijnsparren (Picea Abies) hebben het Nederlandse keurmerk “Picea Veluwe”. Deze kerstbomen komen van eigen grond. De kerstbomen worden gekweekt op de Veluwe en jaarlijks meerdere malen bemest, besnoeid en geremd in de groei. Dit zorgt ervoor dat de Picea Abies een strakke lijn tot aan de spits toe heeft.

Onze kerstbomen zijn:

✓ Prime A-Kwaliteit Bomen
✓ Altijd een gekeurmerkte boom
✓ Tot 10 jaar goed verzorgde bomen
✓ Voor levering geselecteerd & gecontroloreerd

✓ Altijd vers geleverde bomen ✓ Direct transport vanuit Denemarken ✓ Voorzien van een “Mooie Boom” Garantie ✓ Nauw contact met leveranciers


Gemakkelijk Online Bestellen

Het grootste voordeel van online bestellen is natuurlijk dat iemand anders de kerstboom voor jou in de woonkamer zet. Je hoeft dus niet zelf door de kou en sneeuw naar een afhaalpunt. Je hoeft ook niet zelf te sleuren met je kerstboom. Je auto zit niet helemaal vol met naalden, onze bestelbus trouwens ook niet want de bomen zitten goed verpakt en hebben geen naalduitval. Je kunt op je gemak, in je warme kamer, zonder drukke verkoper om je heen jou eigen boom uitzoeken.

Voordelen Online Bestellen:

✓ Geen opdringerige verkoper
✓ Transparante en overzichtelijke webshop
✓ Goede Prijs/Kwaliteit verhoudingen
✓ Altijd bereikbare klantenservice
✓ Veilig online betalen
✓ Boomformaten zijn altijd correct

Onze webshop zorgt voor een duidelijke en transparante winkelervaring waarin u weet waar u aan toe bent. Besteld u bij ons een A-Kwaliteit boom dan garanderen wij ook dat die boom aan de A-Kwaliteitsstandaarden voldoet. Onze klantenservice is altijd bereikbaar voor eventuele vragen en ondanks de enorme drukte tijdens de decemberperiode staat de klant altijd op #1 bij kerstboombesteld.nl.


Gratis Thuis Bezorgd tot 2 meter

Wij bieden een 100% tevredenheidsservice voor onze klanten. Dit betekent dat wij zelf de kerstbomen komen bezorgen, dan weten we zeker dat het goed gebeurt. Een van onze bezorgers zal de boom bij u thuis afleveren en als onderdeel van onze tevredenheidsservice bezorgen wij de kerstboom zelfs tot in de woonkamer als u dat wilt. Dat doen we dus ook als u op de 4e etage woont. U kunt kiezen uit verschillende bezorgopties, vandaag besteld = morgen in huis of u kunt vooraf een datum inplannen. Op die manier bepaalt u zelf wanneer wij de boom komen bezorgen en kunt u dus gelijk de boom versieren nadat deze bezorgd is. Vraagt u zich af waar de boom blijft dan kunt u natuurlijk altijd de klantenservice bereiken. Onze klantenservice beschikt tijdens de bezorgdagen over een real-time track en trace systeem waarin de service medewerker kan zien waar de bezorger op dat moment rijdt.

Onze Bezorgservice Biedt:

✓ Geen gesjouw met uw kerstboom
✓ Geen naalden in de auto
✓ Geen extra bezorgkosten
✓ Bezorging tot in de woonkamer
✓ Live Track & Trace Systeem

Bij ons betaald u alleen voor de kerstboom, de bezorgkosten dekken wij. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u van te voren waar u aan toe bent. Dat is onderdeel van onze 100% tevredenheidsservice.


De Snelste Bezorgservice

Voor 12:00 besteld = morgen in huis. Ook in het weekend. Wilt u de boom liever niet gelijk de volgende dag in huis? Dan kunt u bij ons van te voren zelf de bezorgdatum inplannen, we proberen dan op deze dag te leveren. Op die manier kunt u zelf bepalen wanneer de boom in huis is en versierd kan worden. In de kerstperiode kan er een vertraging ontstaan vanwege de drukte, toch doen we ons uiterste best om uw kerstboom zo snel mogelijk te bezorgen.

Nog vragen?

Is het volledige proces nog niet helemaal duidelijk voor u en wilt u liever nog wat vragen stellen voordat u besluit een kerstboom te bestellen. Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.